Abonare Newsletter RECOMANDARI DE SEZON Comenzi: 0747270855
0
Produse favorite
Produse favorite: 0
0
Cos cumparaturi
Total: 0 RON

Informatii de cumparare si transport

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. Sc Bellpaso Prod Srl  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Costurile de livrare sunt:
- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 600 RON
- 25 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 600 RON
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

BELLPASO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BELLPASO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BELLPASO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BELLPASO de la acest client.

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata
Abonare Newsletter RECOMANDARI DE SEZON Comenzi: 0747270855