Abonare Newsletter RECOMANDARI DE SEZON
Comenzi: +40 (759) 980 500
0
Produse favorite
Produse favorite: 0
0
Cos cumparaturi
Total: 0 RON

Cum returnezi

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala ( stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ) impreuna cu factura fiscala.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
Plata transportului catre GENODELTU va fi suportata de catre client.
La retrimiterea coletului(schimb) plata va fi suportata de catre noi (GENODELTU) doar pentru coletele interne( Romania) nu si pentru cele externe .Produsele se schimba in limita stocului disponibil.

Produsele returnate se trimit la adresa  SC BELLPASO PROD SRL Intrarea vrabiei, nr 19, sector 5,BUCURESTI prin orice firma de curierat sau Posta Romana,transportul fiind suportat de catre client.

Exceptări de la dreptul de retragere:

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

In urma modificărilor tehnice aduse unui produs de către cumpărător, ne rezervam obligația si dreptul de a le confectiona pentru a fi purtabil.

Produsele returnate se trimit la SC BELLPASO PROD SRL , ,INTR VRABIEI NR 19,SECTOR 4,BUCURESTI prin orice firma de curierat ,transportul fiind suportat de catre client. Toate produsele returnate trebuie sa aiba eticheta atasata in forma nedegradata (eticheta nu trebuie taiata, rupta sau cu scrisul decolorat)! In cazul in care produsul nu are eticheta atasata produsul nu se poate returna deoarce consideram ca produsul a fost utilizat!

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur aflat in colet!

 SC BELLPASO PROD SRL nu accepta colete retur cu ramburs (bani,colet la schimb)!!

Nu vom accepta marfa care a fost purtata, modificata sau spalata!!!
Comenzi: +40 (759) 980 500

Categorii

KMURA Imbracaminte Femei Costume Baie Barbati Reduceri

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata
Abonare Newsletter RECOMANDARI DE SEZON