Abonare Newsletter RECOMANDARI DE SEZON
Comenzi: 0748 651 982
0
Produse favorite
Produse favorite: 0
0
Cos cumparaturi
Total: 0 RON

Termeni si Conditii


1. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.genodeltu.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre BELLPASO la adresa de e-mail office@genodeltu.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul BELLPASO. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

2. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. Sc Bellpaso Prod Srl  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:
GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 600 RON
25 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 600 RON

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

BELLPASO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BELLPASO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BELLPASO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BELLPASO de la acest client.

3. Garantia produselor

BELLPASO  ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

4. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu BELLPASO fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.
Astfel, produsele cumparate din www.genodeltu.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@genodeltu.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.
BELLPASO va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul BELLPASO sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Returul produselor comandate de www.genodeltu.ro se poate face prin intermediul firmelor de curierat. Solicitarea se va putea face în momentul completării formularuluide retur, iar în funcție de ora solicitării, coletul va fi preluat în aceeași zi sau în ziua următoare. Contravaloarea  produsului/produselor in urma returului se va efectua  prin virament bancar .

5. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.genodeltu.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.genodeltu.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. BELLPASO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
BELLPASO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii BELLPASO si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@genodeltu.ro

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.genodeltu.ro este gazduit de serverele unei terte firme. BELLPASO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. BELLPASO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.genodeltu.ro. BELLPASO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.genodeltu.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

7. Politica de confidentialitate

BELLPASO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BELLPASO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre BELLPASO nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@genodeltu.ro.

BELLPASO se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de www.genodeltu.ro sunt transmise pe cale electronica, BELLPASO nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, BELLPASO va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre BELLPASO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului BELLPASO, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. BELLPASO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

BELLPASO certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere BELLPASO sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   2. dreptul de a cere BELLPASO sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cere BELLPASO sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   4. dreptul de a cere BELLPASO sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@genodeltu.ro sau. BELLPASO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.


BELLPASO nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. BELLPASO nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de BELLPASO in scopul precizat in prezentul document.


Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.genodeltu.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre BELLPASO a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.genodeltu.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.genodeltu.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
In cazul in care nu ati fost pe depin multumit de calitate produselor/serviciilor noastre puteti accesa  link-ul www.anpc.ro sau la numarul de telefon 0219551
Comenzi: +40748651982

Categorii

Femei Costume Baie Barbati Reduceri

Aboneaza-te la newsletter

Primesti prin email oferta noastra actualizata
Abonare Newsletter RECOMANDARI DE SEZON